THE FIRST, THE ONE AND THE ONLY POSINGROOM IN THE BENELUX! 
POSEREN MET EEN EXTRA DIMENSIE!

 

Wil je leren poseren, ben je in prep voor een wedstrijd, of wil je gewoon een keer kijken hoe het eruit ziet als je in een echte poseerruimte voor de spiegels staat? Onze nieuwe poseerruimte is de enige in wijde omstreken (Benelux e.o.)!!!
Een ruimte special toegewijd aan poseren met spiegels welke onder perfecte hoek(en) hangen zodat het hele lichaam, zowel voor als achter te zien is, en hoe!?
Door de verlichting in de juiste hoek te hangen hebben we gezorgd voor een perfect licht en schaduw spel om alles goed te accentueren en zichtbaar te maken!


Hiernaast zie je hoe een "echte" poseerruimte een groot voordeel geeft tem opzichte van enkel verticale spiegels. Door de schuine spiegel in de juiste hoek te plaatsen kijk je over jezelf heen in de spiegel en kun je in 1 oogopslag zowel voor- als achterkant zien!


De lijnen:

Groen: de schuine spiegel

blauw: de verticale spiegel

rood  : de kijkrichting waarin je jezelf aan beide zijde kunt zien.

 


MAXIMIZE GYM.

Wij als Maximize Gym hebben het op ons zelf genomen om ervoor te zorgen dat atleten (en iedereen die wilt!) iets compleet nieuws kunnen gaan gebruiken in het aanleren/oefenen en bijhouden van hun poseerroutine. Iets wat tot op heden nog nagenoeg nergens in europa te vinden was, maar tevens iets wat een super goede tool is om de poseerroutines te optimaliseren! 

Onze poseerruimte is 65 vierkante meter groot en biedt hiermee meer dan voldoende ruimte om zelfs met meerdere personen tegelijk te poseren. Het licht wat we hebben opgehangen is daarom ook aan te passen van "spot lighting" voor 1, 2 of 3 personen met hoog contrast zodat een podiumverlichting wordt nagebootst, naar 
"full light" waarbij er iets minder contrast is, maar meer licht om goed alle aanwijzingen te kunnen uitvoeren van  een poseercoach.

Tevens is de ruimte voorzien van een muziekinstallatie om op eigen poseer-muziek te kunnen poseren. Op deze manier kun je jezelf echt klaarstomen voor het podium!!!CONTACT & RESERVERINGEN

Klik HIER om ons direct te mailen met vragen over beschikbaarheid en dergelijke, of klik HIER om direct een reservering te maken.


Aangezien de Sport al meer dan genoeg geld kost vragen wij niets extra voor het gebruik van de poseerruimte!

De enige kosten om te kunnen komen poseren zijn de kosten van een dagpas van de sportschool a € 10,- per persoon.  Je kunt dan uiteraard ook trainen en gebruik maken van de sportschool zelf.


Wel vragen we hier zorgvuldig mee om te gaan en reserveringen ook daadwerkelijk op te volgen, of indien verhinderd deze zsm af te melden zodat wij de datum en tijd weer op "vrij" kunnen zetten in onze agenda.